DINÀMICA DE SENSIBILITZACIÓ A L’IES XEBIC

DINÀMICA DE SENSIBILITZACIÓ A L’IES XEBIC

El passat 10 d’octubre, en motiu de la cel.lebració del Dia Mundial de la Salut Mental vam estar en l’institut Xèbic d’Ondara per fer una dinàmica d’emocions amb l’alumnat del cicle formatiu d’educació infantil que en un futur pròxim, serán les persones que han d’educar als més menuts del sistema educatiu i que es troben en la etapa més important i frágil de la nostra vida, que es la de 0 a 6 anys. Escollim el tema de la educació emocional perquè es una part de l’educació fonamental en la persona i cada vegada més, les investigacions conclouen que “la Intel.ligència emocional” és la responsable del 80% de l’èxit en el treball i sols un 20% del coeficient intel.lectual. Aquest tema va totalment lligat amb la temàtica escollida enguany per al “Dia Mundial de la Salut Mental” que s’ha centrat en la prevenció del suicidi, amb el lema “Conect@ con la vida”. Perquè la educació emocional i la millor gestió de les emocions proporciona una major capacitat d’afrontament de situacions adverses i resolució de dificultats i reptes, degut a canvis adaptatius de les diferents etapes de la vida.

Esther Escrivà Monzó

Carrito de compra
Scroll al inicio